Arthur Japin in de Pletterij
Japin 2015 staande foto hr ©Corbino (Small)Op dinsdag 28 februari komt Arthur Japin naar de Pletterij voor een thema-avond over mensen met ongewone lichaamslengtes. Hij leest voor uit zijn roman “De grote wereld” en gaat in gesprek met o.a. Richard de Ruijter (acteur in Cajanus – een gigantische opera) en  met verschillende belangengroepen. Na de pauze wordt Japin geïnterviewd over zijn leven en werk. Klik hier voor meer info.
Tentoonstelling in Museum Haarlem

MH-LOGO-RGBVanaf 4 maart t/m 2 april 2017 kunt u in Museum Haarlem de tentoonstelling Daniël “Mynheer” Cajanus bezoeken, over het leven van Cajanus. Te zien zijn onder meer de schoen en kleding van Cajanus. Klik hier voor meer info.

Hetty Heyting vertelt

HettyHeyting-2 (Small)Op zondagmiddag 5 maart komt theatermaakster en scenarioschrijfster Hetty Heyting (Familie Knots, Baantjer) naar de Bibliotheek om het verhaal van Cajanus te vertellen aan kinderen vanaf zes jaar en hun ouders. Met medewerking van zangers uit de opera en het Jeugdkoor Spaarne. Zondag 5 maart |  14.00 uur (tot ca 15.15 uur, toegang: gratis)
Klik hier voor meer info.