foto erikaZingen en acteren, ik word er blij van. Op een podium, maar ook tijdens het proces waarin een stuk vorm krijgt, ben ik helemaal op mijn plek en tegelijkertijd ietwat ‘out of my comfort’. Cajanus is mijn eerste project bij Zangstudio Haarlem. In 2015 was ik één van de spelers van het locatietheaterproject Weg van de Kudde.
Kort nadat ik in 2000 naar Amsterdam verhuisde ben ik zangcursussen gaan volgen bij Stichting Eigen Wijs, gevolgd door privé-les en een paar optredens. Na auditie te hebben gedaan, was ik in de periode 2006-2009 lid van de huistheatergroep van de Theaterschool in Amsterdam. Stukken (voor 5 acteurs) waarin ik heb gespeeld zijn bewerkingen van Angst en Hoop van Franz Xaver Kroetz en Eindspel van Samuel Beckett.
Sinds 2012 woon ik in Haarlem, samen met Irma. Mijn beroep is fondsenwerver (zowel in loondienst als zzp).