Jeroen en muziek (Medium)Mijn natuurlijke aanleg voor en plezier in zingen heb ik van mijn moeder meegekregen. Als jonge knul maakte ik deel uit van kerk- en schoolkoren en beleefde veel plezier aan uitvoeringen.

Helaas ben ik pas veel later serieuzer werk gaan maken van het zingen. Na een jaar ‘Stemvorming’ ben ik in 2007 toegetreden tot het Delftse koor ‘Rock me Amadeus’ o.l.v. Michel Poels. Daarnaast heb ik vanaf 2013 in drie muziektheaterprogramma’s van ‘Stardust’ geparticipeerd en deed ik mee in het koor van ‘Kerst met Ernst Daniël Smid’ (2012). Sinds een jaar of vijf volg ik individuele zanglessen bij Michel Poels en sinds het laatste jaar ook bij Gerben Houba. Bovendien volgde ik tweemaal de door Zangstudio Haarlem georganiseerde zomercursus.

Ik zie erg uit naar ‘Cajanus’. Het lijkt mij geweldig om in een professionele setting een bijrol in deze opera te mogen vertolken!