Ik heb in allerlei sectoren en met allerlei soorten mensen gewerkt. Met makers. Met spelers. Binnen en buiten. Maar eigenlijk altijd in een inspirerende omgeving.
Als ik een keuze zou moeten maken tussen al die mooie plekken, dan kies ik voor het theater.
Het theater is een fantastische, creatieve plek. Eigenlijk is het theater de allerleukste plek om te werken.
Ik hou van taal, ik geloof in de kracht van de verbeelding en ik hou van muziek. Al die disciplines komen in een voorstelling bij elkaar. Maar voordat we het publiek kunnen laten genieten, moet er van alles geregeld worden. En dat is nu precies waar ik blij van word: ik word blij van regelen, organiseren en administreren.

Sinds 6 jaar woon ik in Haarlem en ik ontdek nog elke dag nieuwe plekken, leer steeds weer nieuwe mensen kennen. Mensen zoals jij en ik, maar ook historische figuren, zoals Cajanus.

Ik zie er erg naar uit om met elkaar iets moois te gaan maken.

Hallelucajaan!