TinkaCreatief regelneef bij Gewoondoen.xyz. Met Gewoondoen.xyz help ik culturele muzikale ondernemers zich op de kaart te zetten via social media en een deel traditionele media. Met een jarenlange sales achtergrond kan het niet anders dan dat ik daarbij ook kijk, hoe voorstellingen tot de nok toe uitverkocht kunnen raken.

Bij Cajanus hou ik mij bezig met de publiciteit via zowel de traditionele als de social media. Ook heb ik de eer om CajanusTV te mogen presenteren. Alle ins en outs van achter de schermen worden daar getoond. Via www.facebook.com/zshaarlem kunt u alle afleveringen bekijken.

Laten we de verschillen tussen mensen vieren in deze schitterende gecomponeerde opera.

P.s. als u mijn profiel toch bekijkt; via dezelfde website kunt u nog kaarten bestellen voor onze voorstellingen. Bestelt u gelijk dan even een verwarmd kussen mee, het kan in maart nog behoorlijk koud zijn in de kerk.