Hoe u uw partner kunt vertrouwen als hij tegen u heeft gelogen

Vertrouwen is de basis voor alle soorten relaties en als het verloren gaat, kan het zelfs relaties onomkeerbaar vernietigen, dus als je partner tegen je heeft gelogen, hetzij omdat hij ontrouw is geweest, heeft hij belangrijke dingen voor je verborgen. , of op een andere manier uw vertrouwen heeft geschonden, is het zeer waarschijnlijk dat zelfs als u heeft besloten haar te vergeven, het moeilijk voor u is om weer in die persoon te geloven.

Opnieuw vertrouwen is een proces
Houd in gedachten dat het voor u onmogelijk is iemand te vertrouwen die van de ene op de andere dag tegen u heeft gelogen. Een persoon wint ons vertrouwen in de loop van de tijd door zijn daden en wanneer het verloren gaat, om het te herstellen, is het nodig om opnieuw een proces te starten om het opnieuw te verdienen. Om dit te doen, moet je geduld hebben en niet wanhopen, want hoe meer tijd verstrijkt en hoe meer ervaringen je hebt met je partner die zekerheid genereren, je zult je comfortabeler kunnen voelen en zonder het te beseffen, zal het vertrouwen in je partner terugkeren.

Onthoud dat je hebt besloten je partner te vergeven
Onthoud dat als je hebt besloten de leugens van je partner te vergeven, dat komt doordat je zeker genoeg redenen hebt om dat te doen. U hebt waarschijnlijk de overtuiging dat deze relatie het waard is om te onderhouden en dat deze persoon een nieuwe kans waard is. Concentreer u erop en zorg ervoor dat het u motiveert om kalm te zijn en uw partner weer te vertrouwen.

Een nieuwe kans om door te groeien
Leer deze situatie als iets positiever te zien en stop met het visualiseren van alleen het negatieve, want als je het blijft doen, zul je je steeds erger voelen en zal het onmogelijk zijn om weer te vertrouwen. Een moeilijke situatie hebben doorgemaakt en proberen het vertrouwen in de relatie opnieuw te bevorderen en op te bouwen, is een andere ervaring van kennis en groei, niet alleen op koppelniveau maar ook individueel.

Wacht niet langer tot je partner weer tegen je liegt
Als je constant op je hoede bent wanneer je weer een waanvoorstelling krijgt, zul je nooit kalm kunnen zijn. Het is nodig dat je, net zoals je je geest hebt getraind om je partner te verrassen door weer tegen je te liegen, hem traint om ermee te stoppen. Hoe je dat doet? Elke keer dat je merkt dat je je partner bespioneert, je bewust bent van wat hij doet, enz., Leid je je gedachten af op iets anders, begin je naar muziek te luisteren, te lezen, een wandeling te maken of gewoon door te gaan met wat je doet om hem alles te lenen daar aandacht aan schenken, accepteren dat je die gedachte had, maar er niet zoveel belang aan hechten.

Accepteer de onzekerheid
Je moet dat echt accepteren, want voordat je partner tegen je loog en met alle partners die je hebt gehad en / of later zou kunnen hebben, kun je er nooit helemaal zeker van zijn dat ze niet tegen je liegen. Dat is een risico dat bij allerlei intieme relaties gelopen moet worden en niemand wordt daarvan gered. Echter. Het is een risico dat absoluut de moeite waard is, aangezien het mogelijk is om ondanks dat in een relatie gelukkig en comfortabel te zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *