Trucs om echt goedkoop te reizen

1. Pak je bagage

Maak voor je vertrek een lijst van alles wat je nodig hebt en pas het budget voor elk van deze zaken aan. Dat wil zeggen, voordat u uw reisaccessoires koopt, vergelijkt u alle prijzen met behulp van de vele tools die er tegenwoordig zijn.

2. Weet wanneer je niet moet reizen

Nadat u de juiste uitrusting heeft gekozen, moet u weten wanneer u goedkoop of zo goedkoop mogelijk reist. En dit hangt grotendeels af van de gekozen bestemming. Het is bijvoorbeeld niet hetzelfde om midden augustus een kamer in Itali├ź te reserveren, dan om deze in april te reserveren.

3. Zoek een goedkope vlucht

Vluchten voor de beste prijs zijn te vinden op elk uur en in elk seizoen. Toch is de beste kans om ze te vinden op een specifieke dag en tijd. Koop nooit een kaartje op feestdagen of in het weekend, aangezien wordt aangenomen dat er meer zoekopdrachten worden uitgevoerd, stijgt de prijs aanzienlijk.

4. Vlieg met tussenstops

De overgrote meerderheid van langeafstandsvluchten is goedkoper als u een tussenstop maakt op een tussenliggende luchthaven. Misschien zullen twee tussenstops uw reis te veel verstoren, maar een korte tussenstop dient als rust en u bespaart daarbij veel geld voor elke passagier.

5. Reserveer alles wat je kunt

Zowel in de prijs van het vliegticket als in die van de accommodatie of in een van de ingangen en tickets voor de toeristische plaatsen, je kunt een snuifje besparen als je het van tevoren huurt. Het kleine risico dat u zo loopt, is dat er zich onvoorziene gebeurtenissen voordoen in de periode voorafgaand aan de reis, maar in ruil daarvoor kunt u grote kortingen krijgen en echt goedkoop reizen.

6. Definieer een dagbudget

Aangezien je jezelf voldoende hebt geïnformeerd over de bestemming en de reis die je gaat maken, is het een zeer interessante techniek, maar niet alle reizigers stoppen om een budget voor de reis vast te stellen. U kunt het dagelijks of globaal berekenen. Op deze manier kunt u, als u eenmaal op reis bent, inschatten wat u uitgeeft en weten hoeveel u nog over heeft.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *