Wil je een Uber? Mogelijk moet u eerst een foto met een masker opsturen

Sinds half mei verplicht Uber chauffeurs om foto’s van zichzelf te maken om te controleren of ze een masker of gezichtsscherm dragen voordat ze passagiers kunnen ophalen. Binnenkort zullen bepaalde rijders ook een foto van zichzelf moeten maken voordat ze een Uber bestellen.

Het bedrijf zei dinsdag dat passagiers die eerder door een chauffeur zijn gemeld omdat ze geen masker dragen, een foto moeten laten maken om te verifiëren dat ze er een dragen bij het aanvragen van hun volgende rit.

De verificatiefunctie voor het passagiersmasker is gepland om tegen het einde van de maand in de VS en Canada te worden uitgerold en zal daarna worden uitgebreid naar Latijns-Amerika en andere landen, zei het bedrijf dinsdag in een blogpost.

Het maskeren van naleving, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om de verspreiding van het coronavirus te helpen vertragen, is moeilijk gebleken, zowel in openbare als privéruimtes. . Bij Uber en Lyft moesten rijders bevestigen dat ze een masker of gezichtsscherm dragen voordat ze al een aantal maanden een rit aanvragen, maar de naleving is te danken aan een melding van een chauffeur.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *