Galaxy Z Fold 2, de meest futuristische telefoon van Samsung

Samsung blijft sterk inzetten op opvouwbare gsm’s en in het jaar van het coronavirus worden er al twee terminals gepresenteerd door de Zuid-Koreaanse gigant. Dit keer is het de meest futuristische smartphone van het bedrijf, de tweede versie van de Galaxy Z Fold. Een hybride tussen telefoon en tablet met een veelvoud aan interface-verbeteringen, een geweldig ontwerp en een systeem zodat ongewenste deeltjes niet via het scharnier binnendringen. Uiteraard is de terminal voor alle doelgroepen beschikbaar vanwege de prijs: 2000 euro.

“Onze weg naar de volgende generatie mobiele apparaten is gevuld met originaliteit en innovatie”, zegt Dr. TM Roh, President en Director Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Met de lancering van de Samsung Galaxy Z Fold2 hebben we aandachtig geluisterd naar de feedback van gebruikers om er zeker van te zijn dat we aanzienlijke verbeteringen aan de hardware hebben aangebracht, terwijl we ook nieuwe innovaties hebben ontwikkeld om uw ervaring te verbeteren. Dankzij onze samenwerkingen met marktleiders zoals Google en Microsoft, hervormen en herdefiniëren we de mogelijkheden van de ervaring met mobiele apparaten. “

In zijn nieuwe avontuur om de wereld van mobiele telefoons te innoveren, plaatst het Aziatische merk een 6,2-inch scherm dat uitgroeit tot 7,6 wanneer het volledig wordt ingezet. Het is 12% meer in termen van oppervlaktegrootte vergeleken met vorig jaar, waarvan de ‘notch’ is geëlimineerd en ondergedompeld met een adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz voor een meer vloeiende ervaring die het activeren van de functie mogelijk maakt meerdere schermen. In dit geval kunnen we maximaal drie dingen tegelijk doen: een video bekijken, e-mail checken en tegelijkertijd bijvoorbeeld een sociaal netwerk open hebben staan of de digitale krant die we regelmatig lezen.

Inclusief 12 GB RAM; 256 GB opslagruimte (UFS 3.1,); en een batterij met snel en draadloos opladen van 4.500 mAh. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, zilver, brons, goud en blauw) en heeft vergelijkbare afwerkingen als de Galaxy-familie.

Wat betreft de camera, deze is vergelijkbaar met die van de Note 20 die onlangs is geïntroduceerd. Het heeft een drievoudige camera aan de achterzijde (groothoek, groothoek en telefoto) van elk 12 megapixels, evenals twee 10 MP-camera’s voor selfies.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *