Google-problemen met Gmail-, Drive- of Meet-services opgelost

De incidenten begonnen in de vroege ochtenduren met het onvermogen om e-mails of videoconferenties te verzenden | Het had gevolgen voor Europese en Amerikaanse landen, maar ook voor Japan, Australië, India en Zuid-Afrika

Google beweert de periodieke problemen die Gmail en andere populaire services, zoals Drive of Meet, sinds ‘s ochtends vroeg hebben geregistreerd en die gebruikers over de hele wereld hebben getroffen, al te hebben opgelost.

«Het probleem met Gmail zou al opgelost moeten zijn. We betreuren het veroorzaakte ongemak en we stellen uw geduld en voortdurende steun op prijs ”, heeft Google deze donderdag om 13.10 uur (op het schiereiland) op internet gepubliceerd waar het informatie biedt over de prestaties van zijn diensten. Hij voegt eraan toe dat “de betrouwbaarheid van het systeem een van de topprioriteiten van Google is”. Alle gemelde incidenten worden al als opgelost weergegeven.

Om 07.29 uur begon het technologiebedrijf problemen te melden met verschillende van zijn services, waaronder Gmail bij het verzenden van bijlagen, en ook met opnames op zijn Meet-videoconferentieplatform. Het herkende onder andere ook het mislukken van het maken van nieuwe bestanden op het Drive-platform en het publiceren van berichten op zijn chatservice, die ook van invloed waren op services zoals Keep, Sites of Voice.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *