Gebruik deze trucs om je huis te versieren

Kleed de bank aan

Een plaid of een deken in de winter zal je helpen om de bank meer beweging te geven en, als hij erg rechte lijnen heeft, zijn stijfheid te verminderen. Leg ze nonchalant op de armleuning en de woonkamer ziet er levendiger en uitnodigender uit.

Versier met manden

Kijk: ze ontbreken nooit in onze huizen. En het is dat de manden niet alleen super praktisch zijn om de bankkussens, de dekens of plaids of zelfs de tijdschriften die we doorbladeren op te bergen, maar ze zijn ook op zichzelf decoratief.

Organiseer een boekwinkel

Om dit te doen moet je ademen. Hoe? Boeken combineren met objecten die lucht geven (een foto, een plant …). Maar zonder overboord te gaan, want 60% van de ruimte in de boekwinkel moet door boeken worden ingenomen. 30% moet leeg zijn. En de resterende 10% kunnen decoratieve objecten zijn.

Voeg bloemen toe

In de woonkamer is het belangrijk om drie groene puntjes te creƫren, of het nu gaat om een plant of een bloem. Bijvoorbeeld op de bijzettafel, de salontafel en de schoorsteenmantel. Natuurlijk moeten ze een link hebben, zoals dezelfde bloem of dat ze tinten delen.

Herstel onderdelen en hergebruik ze

Geveilde of herstelde stukken, zoals deze salontafel, geven karakter aan elke omgeving en maken deze levendiger en persoonlijker. Als je goed bent in knutselen, kun je ze ook zelf afstemmen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *