Bereid uw huisdecoraties voor op de zomer

Gordijnen
Met de komst van de zomer en het mooie weer nemen we allemaal onze espadrilles mee de straat op. En is dat als ze jaar in jaar uit een basic in onze garderobe worden, waarom zou je dan geen esparto toevoegen aan decoratieve elementen van het huis? Ik ben dol op deze esparto-jaloezie├źn, voor de veranda of voor de woonkamer, het maakt niet uit! Ze houden je huis de hele dag koel.

Fauteuils
Koop een stoel of fauteuil in een zure kleur, roze, geel, blauw … Het simpele feit dat je een enkel element van deze kenmerken opneemt, zorgt ervoor dat de monochroom van de kamer volledig breekt en de heldere kleur zal opvallen boven de rest.

Afbeelding
Als je een lege muur hebt, is dit idee perfect! Koop een paar neutraal gekleurde lijsten en geef ze een touch met een paar superkleuren en zomermotieven.

Tapijt
Ik heb dit idee voor het laatst bewaard, want het is mijn favoriet. Voeg een groot, super kleurrijk vloerkleed toe, of het nu gestreept, omcirkeld of met een patroon is. In dit geval hebben ze hem onder de eettafel geplaatst, maar je kunt hem ook op de lage tafel in de woonkamer plaatsen en hij zal er geweldig uitzien. Het geeft de kamer veel kracht en persoonlijkheid en roept de vreugde en het geluk op die typisch zijn voor de zomer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *